Boekingssysteem Tennisbanen

Het online boekingssysteem van Tennishal.nl is speciaal ontwikkeld voor tennisbanen en squashbanen. Via het reserveringssysteem kunnen sporters direct een baanreservering maken. Het boekingssysteem kan worden toegevoegd aan je eigen website zodat huurders de mogelijkheid hebben om de beschikbaarheid van banen in te zien. Daarnaast kunnen ze direct reserveren en online betalen via een van de online betaalmethoden.

Boekingssysteem op je eigen website

Met Tennishal.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. Het boekingssysteem voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Tennishal.nl. Hiervoor hoef je geen extra module af te sluiten. Je zorgt ervoor dat je bezoekers op je eigen website blijven en vanaf daar direct de beschikbaarheid in kunnen zien en kunnen reserveren.

Je kunt iedere baanreservering ook eerst laten goedkeuren of afkeuren door de beheerder. Op die manier kan niet iedere gebruiker een reservering plaatsen en voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Je hebt na iedere aanvraag nog de mogelijkheid om eerst contact op te nemen met de aanvrager.

Reserveringen omzetten in facturen

De reserveringen en contractbanen welke in het boekingssysteem worden gemaakt kunnen via het facturatiesysteem met een druk op de knop worden omgezet in een factuur. Als je gebruik maakt van de functie online betalen wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze online is betaald. Doordat de aanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je heel wat handmatige handelingen achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Boekingssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.