Facturatiesysteem

Het beheersysteem van Tennishal.nl beschikt over een volledig facturatiesysteem. Hiermee kan je op eenvoudige wijze online facturen opmaken. Het mogelijk om van een incidentele baanreservering een factuur op te maken maar ook over een periode. Je kunt ook gemakkelijk contractbanen factureren. Je kunt facturen per maand en kwartaal opmaken door een selectie van boekingen in een bepaalde periode te maken. Hierdoor kan je vaste huurders en trainers elke maand een overzichtelijke factuur toesturen.

Contractbanen factureren

Omdat het systeem speciaal is gemaakt voor tennisbanen en squashbanen is de mogelijkheid om contractbanen te factureren erg gebruiksvriendelijk ingericht. Winterbanen of zomerbanen voor langere periode kunnen eenvoudig worden gefactureerd en toegestuurd naar de tennissers.

Factuur opmaken

Facturen worden voorzien van jullie eigen logo, benodigde btw-percentages en de wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch is pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand.

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons "standaard" abonnement heb je toegang tot onze online betaal oplossing. Als je hiervan gebruik maakt kan je betaallinks meesturen met de factuur e-mail. De ontvanger van de factuur kan hiermee direct met iDEAL of Paypal de betaling verrichten. Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als "betaald". Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer zelfs volledig worden geautomatiseerd met onder andere betalingsherinneringen.

Boekhoudkoppeling

Bij ons "professioneel" abonnement kan je gebruik maken van de boekhoudkoppeling. Met de meest voorkomende pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Deze facturen kan je eenvoudig inlezen in je boekhoudpakket. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.


Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Speciaal voor