Online Betalen

Tennissers of trainers die een baan reserveren in de tennishal hebben de mogelijkheid om direct af te rekenen via het reserveringssysteem. Dit is erg gemakkelijk bij incidentele baanhuur. Het proces van factuur opmaken, versturen en controleren op betaling wordt hiermee weggenomen en volledig geautomatiseerd. Een ander voordeel is dat je direct vooraf over het geld beschikt en niet meer achter openstaande facturen aan hoeft te gaan.

Contractbanen online betalen

Ook contractbanen welke vooraf worden verstuurd kunnen via het facturatiesysteem worden voorzien van een betaallink waarmee sporters de betaling online af kunnen ronden. Op deze manier hou je het overzicht en kan je via Tennishal.nl direct zien welke contractbanen er betaald zijn. Hetzelfde geldt ook voor maandfacturen of facturen van losser baanreserveringen.

Online betaalmethoden

Je kunt verschillende online betaalmethoden gebruiken zoals iDEAL of Paypal. Ons systeem heeft een naadloze koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van ons standaard abonnement of hoger dan kan je gebruik maken van deze online betaalmethoden.


Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.