Planningssysteem

Via het planningssysteem hebben beheerders van tennisbanen en squashbanen de mogelijkheid om de planning online en overzichtelijk op te maken. Beheerders kunnen op elk moment van de dag en op elke locatie inloggen in het systeem en hier direct boekingen aanmaken. Alle reserveringen die zijn binnengekomen via het reserveringssysteem zijn hier inzichtelijk voor de beheerder. Zo kan hij de aanvragen nog goedkeuren of afkeuren.

Samenwerken in het planningssysteem

Met het planningssysteem van Tennishal.nl kunnen meerdere beheerders tegelijk inloggen en in het systeem werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de penningmeester van de club bezig is met de facturatie van contractbanen en de beheerder bezig is om een herhalende reservering in te boeken. Er kan met verschillende rechten worden gewerkt zodat niet elke beheerder inzicht heeft in alle onderdelen. Je kunt een facilitair medewerker bijvoorbeeld alleen-lezen rechten geven en de penningmeester alleen toegang tot het financiële gedeelte.

Banen plannen

De planners van tennisbanen en squashbanen hebben de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken. Zo'n reeks boekingen wordt ook wel een herhalende boeking genoemd. Je kunt hiermee wekelijkse en tweewekelijkse baanreserveringen maken. Hiermee kan je een boeking op elke dinsdag of om de week op dinsdag maken. Ook is het mogelijk om maandelijkse boekingen te maken. Zo kan je boekingen op elke eerste woensdag van de maand of bijvoorbeeld elke 9e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen

Een selectie van boekingen kunnen eenvoudig met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat via het facturatiesysteem. Het is mogelijk om de facturen direct vanuit het planningssysteem per e-mail te versturen naar de huurder zonder dat je hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een betaallink voor iDEAL of Paypal mee te sturen. Doordat gebruikers te verplichten online te betalen kan het debiteuren beheer volledig geautomatiseerd worden afgehandeld en voorkom je veel werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Speciaal voor