Reserveringssoftware Tennisbanen

De online reserveringssoftware van Tennishal.nl is speciaal ontwikkeld voor tennisbanen en squashbanen. Via het reserveringssysteem kunnen tennissers en squashspelers direct een baanreservering aanvragen. Via de reserveringssoftware die je op je eigen website kunt toevoegen kunnen sportsers de beschikbaarheid van tennisbanen inzien, kunnen ze direct reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Reserveringssoftware op je eigen website

Met Tennishal.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. De reserveringsmodule voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Tennishal.nl. Je hoeft hier dus geen extra module voor af te sluiten. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct beschikbaarheid zien en reserveren.

Je kunt iedere reservering ook eerst laten goedkeuren of afkeuren door de beheerder. Op die manier kan niet iedere gebruiker een reservering plaatsen en voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Dit maakt het erg overzichtelijk.

Reserveringen omzetten in facturen

De reserveringen welke in de reserveringssoftware staan opgenomen kunnen via het facturatiesysteem met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssoftware

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.