Reserveringssysteem Tennishal

Onderdeel van het beheersysteem van Tennishal.nl is het online reserveringssysteem waarmee tennisers direct een reservering in de tennishal kunnen plaatsen. Via de reserveringsmodule op je eigen website hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van de banen in te zien en kunnen ze direct een baan reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Baanreservering via je eigen website

Met Tennishal.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. De reserveringsmodule voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Tennishal.nl. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct beschikbaarheid in zien en reserveren

Als je liever niet wil dat iedereen een reservering kan plaatsen kan je de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Reserveringen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen of contractbanen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Speciaal voor